Копи розповіли, як за ними стежать і що буде, якщо зловити 10 п'яних водіїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Копи розповіли, як за ними стежать і що буде, якщо зловити 10 п'яних водіїв

Кримінал
3281
За хорошу службу поліцейські отримують премії. В середньому кожен місяць з роти (30 осіб) преміюються п’ять осіб.
Водночас за проступки можна втратити півзарплати.
«Премії дають за затримання злочинців, розкриття грабежів. Або якщо вийшов на охорону громадського порядку у свій вихідний. Розмір — на розсуд командира: можуть і 200 грн дати, а можуть і кілька тисяч. Винагороджується і якість: якщо я за зміну зловлю десять п’яних за кермом, напевно буде премія. А ось за кількість протоколів ніхто не преміює — хоч 150 випиши за ніч», — розповіла журналістам видання патрульна Людмила Мілевич.
За її словами, на річницю Нацполіції патрульних нагородили грамотами та подяками.
«А ось на дошку пошани фотографій поки що не вішали. Кожна мотивація похвальна, але в будь-якому випадку хотілося б чути не тільки спасибі, але і мати грошове заохочення», — зазначила Мілевич.
За порушеннями патрульних копів стежать не тільки їхні командири, але і співробітники моніторингового підрозділу. Вони їздять на таких машинах, стежачи при цьому, чи дійсно екіпажі знаходяться на тих завданнях, які вони вказали в службових планшетах.
«Вони можуть оштрафувати за недотримання техніки безпеки, наприклад, якщо під час нічного чергування не одягаєш бронежилет або при оформленні ДТП не надів світловідбивний жилет», — розповів поліцейський з Хмельницького Олексій.
«Можуть забрати і півзарплати, якщо побили машину, і то, якщо внутрішнє розслідування покаже, що винен поліцейський. Сон на роботі керівництво не любить найбільше. Якщо заснув у машині — оштрафують неодмінно. Спочатку командир роти подає рапорт на те, щоб забрати якусь суму за провину. Його підписує комбат, і тоді віднімають», — пояснила Мілевич.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас