Lenovo: доба гнучких смартфонів настане через п'ять років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo: доба гнучких смартфонів настане через п'ять років

Технології&Авто
576
Компанія Lenovo вважає, що гнучкі смартфони стануть звичним явищем на комерційному ринку не раніше кінця десятиліття.
Багато розробників, зокрема Lenovo, експериментують з мобільними пристроями, що мають здатність деформуватися. Так, нещодавно Lenovo продемонструвала прототип смартфона CPlus, який можна обгорнути навколо зап’ястя і використовувати як «розумний» браслет. Секрет гаджета криється у використанні гнучкого дисплея і конструкції з кількома секціями, в яких зосереджені електронні компоненти.
Та незважаючи на створення робочих прототипів таких гаджетів, Lenovo визнає, що для їх комерціалізації знадобиться ще не один рік. «Складно визначити конкретні часові рамки. Я думаю, це продукт, який з’явиться на ринку протягом п’яти років», – повідомив один з керівників мобільного підрозділу Lenovo Аймар де Ленкесен (Aymar de Lencquesaing).
Складність полягає не тільки в технічній базі гнучких електронних пристроїв. Річ у тім, що споживачі спочатку, швидше за все, поставляться насторожено до нових і незвичайних форм-факторів. До того ж важливим є питання ціни. Отож, по-справжньому масовими такі гаджети стануть, імовірно, тільки в наступному десятилітті.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас