НАБУ отримало додаткові докази по "газовій справі Онищенка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ отримало додаткові докази по "газовій справі Онищенка"

Кримінал
774
5 липня детективи НАБУ провели обшуки в Києві та Київській області за 21 адресою, де було вилучено комп’ютерну техніку, жорсткі диски, флеш-накопичувачі, телефони і документи, які можуть містити відомості про предмет розслідування щодо “газової справи Онищенка”.
Про це йдеться в повідомленні НАБУ.
Як наголошується, нині детективи аналізують отриману слідчу інформацію на предмет наявності доказів, а також вживають заходів щодо притягнення до відповідальності організатора злочинної схеми Онищенка.
“Усі власники вилученого під час обшуків майна проходять в кримінальному провадженні в якості свідків. Більшість із них співпрацюють зі слідством і вже дали свідчення детективам Бюро”, – йдеться в повідомленні.
Загалом слідчі дії проводилися в приміщеннях 11 фізичних і трьох юридичних осіб, серед яких – керівники приватних підприємств, нотаріуси, адвокати.
У зв’язку з тим, що до злочинної діяльності можуть бути причетні фахівці в області права – адвокати та нотаріуси, – відзначаємо, що наявність свідоцтва про ведення адвокатської або нотаріальної практики не є підставою для порушення законодавства і не гарантує правову недоторканність, як депутатам і суддям.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас