У браузері Chrome з'явилася підтримка потокової трансляції зображення на телевізори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У браузері Chrome з'явилася підтримка потокової трансляції зображення на телевізори

Технології&Авто
924
У новій версії браузера Google Chrome 51 з’явилася підтримка технології Google Cast, яка лежить в основі роботи пристроїв Chromecast. Вона дозволяє транслювати контент в потоковому режимі на екран телевізора. Тепер така можливість доступна безпосередньо в браузері Chrome.
У Chrome 51 в випадаючому меню з’явився новий пункт Cast. При його активації здійснюється трансляція зображення і звуку з поточної вкладки на екран телевізора або сумісного монітора. Раніше для цього потрібно було вдаватися до допомоги розширення, а тепер функція трансляції спочатку інтегрована в браузер. Функція Cast також буде додана в операційну систему Chrome OS.
Крім того, у версії Chrome 52 буде додана підтримка технології Google Cast і для сервісу обміну повідомленнями Hangouts. Завдяки цьому при спілкуванні в чаті користувачі зможуть передавати зображення своєї вкладки в браузері або робочого столу. На поточний момент проходить тестування цієї функції.
Слід зазначити, що браузер Chrome 51 вже доступний для завантаження, але ще не всі користувачі можуть виявити в меню новий пункт Cast. Очевидно, розгортання нової функції здійснюється поступово.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас