Як знайти високооплачувану роботу: поради експерта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як знайти високооплачувану роботу: поради експерта

Особисті фінанси
1388
Вивчити англійську мову. HR-експерт Олександр Білоус пояснює: український бізнес намагається зайняти свою нішу на міжнародних ринках, крім того, багато комплектуючих доводиться закуповувати за кордоном, а всі міжнародні переговори ведуться англійською мовою. “Звісно, я би порадив вивчити англійську, а ще краще оволодіти діловою англійською”, – каже експерт.
Закінчити престижний ВУЗ. За словами експерта, вища економічна освіта дозволить потенційним претендентам розраховувати на керівні посади в бізнесі. Крім того, навчання необхідно постійно продовжувати (за допомогою бізнес-шкіл, освітніх програм).
Стати експертом у своїй галузі. “Перша робота не буде з гідним заробітком. Потрібно не боятися починати з малого. Головне – ставити собі цілі і домагатися їх реалізації. Я б порадив, наприклад, інженеру, перш ніж претендувати на посаду головного інженера, стати старшим інженером, провідним спеціалістом, досягти маленьких успіхів, реалізувати проект. А вже потім шукати собі керівну посаду. Це повинен бути досвід від 5 років, в цей час потрібно дуже активно вчитися, стати кращим у своєму відділі, департаменті”, – розповідає Олександр Білоус.
Знайти свою нішу. HR-експерт упевнений: для того, щоб отримувати високу зарплату, потрібно знайти сферу діяльності, яка буде не тільки приносити задоволення, але і мати перспективи на українському ринку. Згідно з прогнозом Мінекономіки до 2018-го року, на ринку праці зростатиме попит на професіоналів у сфері інформації та телекомунікації, інженерів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас