«Київстар» планує до кінця 2016 р. вийти на ринок фінансових послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київстар» планує до кінця 2016 р. вийти на ринок фінансових послуг

Фінтех і Картки
494
Український оператор мобільного зв’язку “Київстар” планує до кінця року за допомогою дочірнього підприємства ТОВ “Стармані” почати надання фінансових послуг, зокрема, грошових переказів в національній валюті, повідомив президент компанії Петро Чернишов.
“Ми активно працюємо із заступником голаови НБУ Владиславом Рашкованом і директором департаменту роздрібних платежів НБУ Сергієм Шацьким та іншими нашими партнерами над запуском нашого продукту – хочемо встигнути до кінця 2016 року”, – написав він на своїй сторінці в мережі Facebook у п’ятницю.
За його словами, реалізація нового продукту дозволить надавати клієнтам фінансові послуги грошових переказів: від оплати комунальних послуг і штрафів до придбання квитків і товарів або переказу грошей.
ТОВ “Стармані” днями отримало ліцензію Національного банку України на переказування коштів у національній валюті. Як уточнила прес-секретар компанії Ірина Леличенко, банками – емітентами електронних грошей в цьому проекті “Стармані” виступлять державний Укргазбанк і підконтрольний італійській Intesa Sanpaolo Правекс-Банк.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас