У Білій Церкві хочуть підтримувати підприємців за допомогою спеціальної агенції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Білій Церкві хочуть підтримувати підприємців за допомогою спеціальної агенції

Казна та Політика
360
Група експертів розробила та затвердила стратегію розвитку Білої Церкви до 2025 року. Міська рада створила орган для управління й контролю над виконанням наміченого – “Агенцію стратегічного розвитку Білої Церкви”.
Серед перших завдань «Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви» — підтримка розвитку підприємництва, яка передбачає такі заходи, як проведення хакатону, конкурсу стартапів, створення індустріального парку, розгляд можливості відновлення бізнес-інкубатора. Це не тільки збільшить приток інвестицій у місто, а й дозволить створити нові робочі місця. Одночасно агенція працюватиме в напрямку міжнародного співробітництва — багато уваги приділятиметься співробітництву з містами-побратимами, зокрема польськими та китайськими. Проводитимуться спільні заходи й обмін досвідом.
Агенція планує активно працювати і в напрямку розвитку туризму Білої Церкви. Зокрема, буде проведено інвентаризацію туристичних об’єктів міста, розроблено систему туристичних знаків і вказівників, відкрито туристичний офіс. Місту не вистачає веб-порталу, брендбуку. Крім того, в переліку завдань агенції є й реалізація програми розвитку громадянського суспільства, тому що саме воно має стати основною та активною силою в реалізації ініціатив для змін, а також захисту напрямків розвитку.
«Стратегія розвитку Білої Церкви» ставить перед містом доволі амбіціозні цілі й індикатори успішної реалізації. Так, протягом наступних п’яти років місто очікує на збільшення інвестицій приблизно до 5,5 млрд гривень. При цьому кількість постійних робочих місць має зрости на 7 тисяч.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас