НАСК “Оранта” виплатила 1 млн. грн. зі страхування с\г посівів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАСК “Оранта” виплатила 1 млн. грн. зі страхування с\г посівів

Аграрний ринок
532
15 серпня 2003 року НАСК “Оранта” у своїй Полтавській обласній дирекції провела Круглий стіл на тему страхування агроризиків за участю представників головного офісу НАСК “Оранта” та керівників обласних господарств-страхувальників. До участі в цьому заході був також запрошений незалежний експерт, член урядової комісії з встановлення дійсних причин загибелі озимих в Україні.
Про надзвичайну актуальність обраної для обговорення теми свідчив той факт, що на Круглому столі були присутні представники всіх без винятку ЗМІ Полтави, а також районна преса. Свою чітку позицію в цьому питанні оприлюднили фахівці в галузі страхування сільськогосподарських ризиків НАСК “Оранта”, які ще раз підкреслили, що Компанія виконує свої зобов’язання відповідно до умов страхування. Загальна сума вже здійснених виплат господарствам-страхувальникам тільки у Полтавській області на сьогодні перевищила 0,5 млн.грн. Під час обговорення журналісти активно використовували можливість отримати інформацію “з перших вуст” і з’ясувати всі злободенні питання самостійно, не використовуючи сторонню інтерпретацію.
Ситуація, що склалася на ринку сільськогосподарського страхування, немов у дзеркалі відображає проблеми в агропромисловому комплексі країни. І керівники господарств, і представники НАСК “Оранта” погодилися з тим, що механізм страхування посівів та врожаю сільськогосподарських культур на сьогодні потребує вдосконалення за активної підтримки з боку держави, без участі якої страхування на селі розвиватися не буде.
НАСК “Оранта”, як лідер страхового ринку, як найдосвідченіший у цій сфері страховик, наразі бере активну участь у створенні умов для розвитку та вдосконалення страхування сільськогосподарських ризиків, яке з часом може стати одним із найперспективніших видів страхування в Україні.
Довідка:
НАСК «Оранта» – лідер українського ринку класичного страхування, має унікальну представницьку мережу (548 представництв у всіх регіонах України), агентську мережу (понад 8,5 тис. агентів) і найбільшу в Україні кількість договорів страхування (понад 4,7 млн.).
Статутний капітал НАСК «Оранта» – 22,3 млн.грн., активи – 103,4 млн.грн., сформовані страхові резерви – 53,6 млн.грн.
За І півріччя 2003 року обсяг страхових платежів компанії становив 111,7 млн.грн., страхових виплат – 41,7 млн.грн. У Полтавській області за 2002 рік надходження страхових платежів склали 5,5 млн.грн., страхові виплати – 2,8 млн.грн.
За матеріалами: Оранта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас