Фонд гарантування вкладів призупинив видачу виписок клієнтам банку "Михайлівський" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування вкладів призупинив видачу виписок клієнтам банку "Михайлівський"

Кредит&Депозит
4523
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб призупинив надання довідок, листів, повідомлень, виписок про стан рахунку і рух коштів клієнтів неплатоспроможного банку “Михайлівський”.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
“З метою забезпечення належного захисту інтересів вкладників і ФГВФО уповноважена особа Фонду обмежила надання довідок, листів, повідомлень, виписок про стан рахунку і рух коштів за такими рахунками клієнтів Банку Михайлівський, про що видано відповідний наказ”, – сказано в ньому.
У повідомленні наголошується, що тимчасовий адміністратор вживає всіх необхідних заходів з відновлення стану автоматичної банківської системи банку, після чого, можливо, буде відновлено надання довідок, виписок про стан рахунку і рух коштів по деяких рахунках клієнтів банку.
Фонд зазначає, що про можливість отримання довідок, виписок про стан рахунку та рух коштів за такими рахунками буде оголошено окремо.
Нагадаємо, раніше Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертав увагу позичальників банку “Михайлівський”, що банк залишається єдиним дійсним кредитором за укладеними раніше договорами.
Крім того, 19 травня кредитний комітет банку всупереч обмеженням Національного банку і без повідомлення куратора ухвалив низку рішень, які дозволили вивільнити забезпечення по кредитах пов’язаних осіб банку заставною вартістю понад 2 млрд гривень.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб наразі працює над визнанням цих операцій недійсними.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас