Влада Львова домовилися про вивезення сміття в Київ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Львова домовилися про вивезення сміття в Київ

Казна та Політика
2051
Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про досягнуті з Києвом домовленості щодо вивезення в столицю близько третини твердих побутових відходів.
“Грибовичі. Актуальна інформація. Ми досягли домовленості з Києвом про тимчасовий прийом ТПВ на місцевий сміттєспалювальний завод. Він недовантажений. Для розуміння масштабів – Київ щодня виробляє 3000 тонн сміття, Львів – 650 (з нього тільки близько 35% буде вивозитися в Київ, інші – по інших полігонах)”, – написав мер Львова на своїй сторінці у Фейсбук.
Він також висловив подяку міському голові Києва Віталію Кличку за допомогу. Сам столичний градоначальник зазначив, що львівське сміття в Київ повезуть фурами.
За словами Садового, з новим сміттєпереробним заводом виникли проблеми, хоча пошуки ділянки тривають.
“Жодної офіційної, підготовленої пропозиції від області поки не отримали. Зараз це просто усна інформація – “ось їдьте, подивіться там”. Як тільки наші фахівці приїжджають на місце вивчити ділянку, там їх вже чекають обурені мешканці, попередньо проінформовані, що їхнє село “хочуть перетворити в нові Грибовичі”, – розповів про ситуацію мер.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас