Microsoft порівняла «ненажерливість» популярних браузерів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft порівняла «ненажерливість» популярних браузерів (відео)

Технології&Авто
1282
Не секрет, що Chrome – браузер вельми «ненажерливий». Google обіцяла виправити цей недолік, але поки що суттєвих поліпшень нема. І Microsoft вирішила скористатися цією проблемою, щоб привернути увагу до свого продукту Edge. Для цього компанія провела кілька тестів і порівняла енергоефективність провідних браузерів: Chrome, Firefox, Opera і, зрозуміло, Edge.
У першому випробуванні використовувалися чотири однакових ноутбуки Surface Book, на кожному з яких був запущений свій браузер. На всіх відтворювалося однакове відео. За результатами тестування менше всіх протримався Chrome, що витратив весь заряд пристрою всього за 4 години 19 хвилин.
Трохи краще впорався Firefox із результатом у 5 годин і 9 хвилин, а ноутбука з Opera вистачило на 6 годин і 18 хвилин. Edge же вийшов переможцем через 7 годин і 22 хвилини після початку тесту. Microsoft також стверджує, що Edge порівняно з іншими браузерами витрачає менше енергії під час відкриття сайтів і нових вкладок, прокручування.
Для підтвердження своїх слів компанія опублікувала ще й дані телеметрії мільйонів пристроїв на Windows 10, які свідчать про перевагу Edge над іншими браузерами з енергоспоживання.
Microsoft порівняла «ненажерливість» популярних браузерів (відео)
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас