Співробітників китайського банку били лінійкою або голили їм голови за погані результати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітників китайського банку били лінійкою або голили їм голови за погані результати

Світ
1204
Два керівники китайського банку відсторонені від роботи після того, як в інтернеті був опублікований відеозапис публічного покарання співробітників за погані результати на тренінгу.
На записі, швидше за все зробленої на мобільний телефон, видно, як чоловік з мікрофоном запитує у восьми осіб, серед яких чотири жінки, чому вони посіли останні місця в ході навчального дня. Після цього чоловік починає бити їх великий лінійкою.
Тренер з “академії лідерства” Цзян Ян, який потрапив на відео, пізніше вибачився за свою поведінку. Він заявив, що тілесні покарання – один з найбільш ефективних способів підвищити свідомість співробітників, хоча визнав, що його методи навчання прийнятні не для всіх.
Відео з’явилося в мережі в понеділок і викликало бурхливе обурення користувачів.
Чиновники китайського Союзу сільських кредитних кооперативів пізніше підтвердили порталу Chinanews.com, що відео було знято в суботу під час тренінгу, що проводився одним з сільських банків для 216 співробітників.
Неназваний співробітник фінансової установи також розповів Beijing Times, що биття лінійкою було лише одним з видів покарання, ще 16 співробітникам поголили голову.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас