Гройсман призначить своїм радником керівника Офісу супроводу інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман призначить своїм радником керівника Офісу супроводу інвестицій

Казна та Політика
139
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман має намір призначити керівника Офісу супроводу інвестицій, який планується створити, своїм радником.
“Незабаром при прем’єр-міністрі буде створений Офіс супроводу інвестицій. Голова Офісу буде радником прем’єр-міністра, що свідчить про значущість для уряду питання залучення інвестицій в Україну”, – сказано в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів з посиланням на слова В.Гройсмана на зустрічі з міністром торгівлі США Пенні Пріцкером.
Прем’єр також підкреслив, що поліпшення бізнес-клімату України є пріоритетом для уряду, і зазначив багатий досвід США в організації подібних інституцій.
Міністр торгівлі США П.Пріцкер передала голові українського уряду дорожню карту, робота над якою була розпочата президентом України Петром Порошенком і яка була розроблена спільно з українськими фахівцями, спрямована на поліпшення бізнес-умов і бізнес-клімату в Україні.
Крім того, В.Гройсман обговорив з міністром фінансів США Джейкобом Лью ситуацію з українською банківською системою і можливих заходів щодо забезпечення фінансової стабільності в країні.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України має намір створити Державне агентство супроводу інвестицій
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас