Онищенко: Я в Києві і в мене ніхто нічого не заарештовував — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онищенко: Я в Києві і в мене ніхто нічого не заарештовував

Кримінал
718
Народний депутат Олександр Онищенко заявив, що він нікуди з України не виїжджав і перебуває в Києві, а також відхрестився від літака. Про це він розповів ресурсу strana.ua, повідомляє “Сегодня”.
За його словами, його майно не можуть заарештувати без згоди ВР.
“У мене ніхто нічого не заарештував. По-перше, без згоди Верховної Ради вони не мають право робити нічого. Він (глава НАБУ Артем Ситник – ред.) за один день стільки вже наговорив: і що я ватажок банди, і що він мені вже термін дав – до 12 років ув’язнення. Ситник багато бере на себе повноважень. Поки з мене не знята доторканність, ні я, ні моє майно не можна заарештувати “, – заявив Онищенко.
Також він відхрестився від володіння літаком і заявляє, що літав на орендованих.
“У мене немає літака. Я літаю на різних, орендованих літаках. Тобто, виходить, Ситник заарештував орендований літак? Хочу на це подивитися”, – сказав нардеп.
Нагадаємо, раніше глава НАБУ Артем Ситник заявив, що заарештовано літак Онищенка.
Крім того, Онищенко підтвердив, що знаходиться в Києві і нікуди не відлітав.
“Спершу кажуть, що я в Києві, потім не в Києві. Вже стільки заяв зробили. Нехай визначаться. Я в Києві. Можу селфі надіслати”, – зазначив він.
Нардеп Сергій Лещенко заявляв, що Онищенка немає в Україні і він полетів у Монако.
Нардеп прокоментував питання про те, з чим пов’язана його переслідування.
“Я знаю одне – у мене хочуть відібрати бізнес. Наїзд, вимагання грошей. До того з їх боку засилали до мене гінців на переговори. Звичайні вимагачі, звичайна історія”, – підсумував Онищенко.
У свою чергу Генеральний прокурор України Юрій Луценко говорив, що народний депутат Олександр Онищенко 14 червня полетів до Ніцци святкувати свій день народження, про що знали в прокуратурі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас