Harley-Davidson випустить електричний мотоцикл — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson випустить електричний мотоцикл

Технології&Авто
437
Harley-Davidson вже презентувала концептуальний електричний мотоцикл, але в серійне виробництво він так і не пішов.
Компанія Harley-Davidson вирішила включитися в боротьбу за екологію і перевести свою продукцію на електрику. До 2021-му року вона планує випустити свій перший електричний мотоцикл.
Про перспективу створення електромотоцикла розповів американським журналістам старший віце-президент Harley-Davidson Шон Каммінгс.
Раніше компанія вже презентувала електричний концепт Livewire, проте в серійне виробництво він так і не пішов. Експерти відзначають, що майбутній електромотоцикл навряд чи успадкує зовнішність концепту.
На шляху до реалізації проекту Harley-Davidson належить вирішити проблему з запасом ходу. Livewire був здатний долати відстань до 80 км без підзарядки. Однак, щоб залучити покупців, американській компанії знадобиться подвоїти цю цифру. Для цього знадобляться додаткові батареї, і Harley доведеться потрудитися, щоб їх додавання не зашкодило дизайну і маневреності майбутнього мотоцикла.
У будь-якому разі той факт, що бренд, відомий “галасливими ревучим бензиновими двигунами”, вирішив зайнятися виробництвом електричних мотоциклів, “заслуговує на увагу”, підкреслює Джон Фігас з Engadget.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас