Apple обіцяє повне шифрування дзвінків і повідомлень на своїх пристроях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple обіцяє повне шифрування дзвінків і повідомлень на своїх пристроях

Технології&Авто
439
Компанія Apple на щорічній конференції для розробників WWDC 2016 у Сан-Франциско оголосила про зміни всіх чотирьох операційних систем – для iPhone і iPad (iOS), для Mac (MacOS), для Apple TV і для Apple Watch – і про готовність до подальшої співпраці зі сторонніми розробниками.
Крім того, Apple продовжила активно просувати бізнес-сервіси.
У числі іншого стало відомо, що пристрої Apple тепер використовуватимуть принцип кінцевого шифрування, в тому числі він буде застосовуватися в новому мессенджері компанії, а також при голосових дзвінках.
Таким чином, дані будуть зашифровувати на пристрої, що інформацію, і розшифровуватися безпосередньо пристроєм, що приймає.
Крім того, представники компанії оголосили дату виходу нових версій операційної системи MacOs і мобільного iOS, кілька удосконалень до додатка Apple Maps і цифровому асистентові Siri, нові функції месенджера, новий дизайн ряду сервісів, включаючи Apple Music, і кілька інших нових рішень, в основному косметичного толку.
Нова версія месенджера від Apple буде пропонувати емодзі, які, на думку програми, найкраще будуть підходити для того або іншого розмови і автоматично показувати превью всіх посилань в чаті.
Оголошено про розширення списку додатків для управління “розумним” будинком з телефону, iPad або Apple Watch. Представлений спеціальний інтерфейс для “розумних” будинків на всіх трьох платформах.
В Apple Maps користувач зможе знайти на карті потрібний йому ресторан і замовити там столик, не виходячи з програми.
Нова ОС для комп’ютерів Mac вийде восени і буде називатися MacOS Sierra. В Apple обіцяють, що вона буде краще розпоряджатися місцем на жорсткому диску і працювати швидше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас