Список уподобаних місць для викрадення машин у Києві (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Список уподобаних місць для викрадення машин у Києві (інфографіка)

Кримінал
3607
У Києві зафіксовано велику кількість угонів машин. Головне управління Національної поліції у столиці склало дані угонів по районах.
У Дарницькому районі найбільше угонів транспортних засобів було зафіксовано: Харківське шосе — 11, вулиця Драгоманова – 7, Дніпровська Набережна — 6.
На другому місці Голосіївський район: за перший квартал там викрали 63 автомобілі, 10 з яких знайшли. Найбільше машин викрали: проспект Науки — 7, вулиця Голосіївська — 5, Авторинок на Столичному шосе і вулиця Якубовського по 4.
На третьому місці рейтингу Солом’янський район — 55 викрадених авто та 11 знайдених. Найбільше угонів: проспект Лобановського – 4 викрадення, Чоколівський бульвар, вулиця Борщагівська, вулиця Ушинського по 3 викрадення, вулиці Солом’янська та Волинська по 2 викрадення.
Четверте місце – у Дніпровського району – 51 викрадене авто і 10 знайдених.
На п’ятому місці Оболонський район: 50 викрадених авто при 8 знайдених. Найбільше автомобілів викрадали: Героїв Сталінграда – 10, Маршала Малиновського – 7, Оболонський проспект – 4.
Святошинський район, хоч і зайняв шосте місце в рейтингу — 48 викрадень, за кількістю розкриття знаходиться в кінці: за квартал власникам повернули всього два автомобілі. Найбільш небезпечні вулиці району для власників авто: проспект Перемоги і вулиця Зодчих по 5 незаконних заволодінь, проспект Леся Курбаса, 4 викрадення.
Сьоме місце за Деснянським районом: 41 автомобіль викрадений, 10 знайдено. Найбільше «чистили»: вулиці Бальзака та Закревського за 7 угонів, проспект Маяковського – 4.
Шевченківський район посів восьме місце — 31 автомобіль викрадений і 9 знайдено. «Викрадають» вулиці Олени Теліги, Гончара і проспект Перемоги, скрізь по 3 викрадення.
Найменше автоугонів вчинено у Подільському районі — 24 викрадено і чотири знайдено і в Печерському – 22 викрадено і три знайдено.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас