Tesla спростувала чутки про використання батарей Samsung SDI для Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla спростувала чутки про використання батарей Samsung SDI для Model 3

Технології&Авто
374
Власник і керівник приватної компанії Tesla Елон Маск (Elon Musk) виступив зі спростуванням останніх повідомлень про те, що для задоволення несподівано високий попит на електромобіль Model 3 планується залучити другого виробника акумуляторів, а саме південнокорейську Samsung SDI.
«Хотів би прояснити, що над батареями для Model 3 Tesla працює виключно з Panasonic. Новинні статті, які стверджують зворотне, невірні », – йдеться в твіті глави компанії. Наступною записом він додав, що батареї для автомобілів Model S і Model X теж постачає Panasonic.
У коментарях ресурсу The Verge представник Tesla повідомив, що компанія співпрацює з усіма провідними світовими постачальниками акумуляторів, але не став конкретизувати взаємини з окремими компаніями. Він також підтвердив тісну кооперацію c Panasonic в рамках налагодження виробництва літій-іонних батарей для Model 3 на заводі Tesla Gigafactory в місті Ріно штату Невада.
З огляду на, що коментарі від компанії Tesla стосувалися лише автомобілів Model, не виключено, що масові випробування продукції Samsung SDI, які і послужили приводом для висловлених припущень, можуть мати відношення до іншого нового продукту компанії – акумуляторів Powerwall для споживчих систем енергогенерації і більш ефективного використання електроенергії домогосподарствами.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас