Каблучка замість картки: Visa представила новий спосіб оплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каблучка замість картки: Visa представила новий спосіб оплати

Технології&Авто
866
Новий гаджет у вигляді каблучки для безготівкової і безконтактної оплати в магазинах представила компанія Visa, повідомляє “Сегодня” з посиланням на “intecracy.ua”.
Повідомляється, що для того, щоб розрахуватися за покупку в магазині, потрібно всього лише піднести палець з каблучкою до терміналу і тут же відбудеться безконтактна оплата.
“Авторизація відбувається за допомогою вбудованого в каблучку токена – так називаються електронні ключі, які використовуються для безпечної ідентифікації користувачів. Зв’язок каблучки з терміналом забезпечується вбудованою мікросхемою від компанії Gemalto (найбільшого в світі виробника сім-карт – ред.) І антеною, що працює в стандарті високочастотної зв’язку NFC “, – йдеться в повідомленні.
Якщо трапиться так, що каблучка загублена, то її можна заблокувати через смартфон, після чого доступ до персонального рахунку буде неможливий для, наприклад, грабіжників.
Сама каблучка повністю зроблена з кераміки і не має зайвих металевих деталей, щоб не порушувати роботу антени. Можна пірнати з нею на глибину до 50 метрів і упускати на підлогу – міцний корпус витримає подібні потрясіння. Для тестових випробувань було передбачено 20 різних розмірів каблучок, як на чоловічі, так і на жіночі пальці.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас