Держприкордонслужба отримала фінансування для підвищення зарплати своїм контрактникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держприкордонслужба отримала фінансування для підвищення зарплати своїм контрактникам

Казна та Політика
240
Державна прикордонна служба України отримала грошові кошти для виплати збільшеного грошового забезпечення своєму особовому складу.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар відомства Олег Слободян.
“Те, про що так довго говорили – почало втілюватися в життя. Держприкордонслужба отримала фінансування для виплати достойного грошового забезпечення для особового складу. Як обіцяв Президент України 28 травня, відтепер контрактник отримуватиме як мінімум 7 тисяч гривень. Молодші офіцери – близько 9,5 тисяч гривень. Хороша перспектива продовжити службу в відомстві для патріотично налаштованої молоді “, – заявив він.
Слободян також подякував за підтримку відомства всім небайдужим політикам і чиновникам.
Нагадаємо, 28 травня Президент України Петро Порошенко заявив, що має намір підняти грошове забезпечення прикордонників до рівня військовослужбовців ЗСУ. За його словами, вже за травень бійці Держприкордонслужби України отримають забезпечення розміром не менше 7 тисяч гривень.
Тим часом, заступник міністра оборони США з питань Росії, України та Євразії Майкл Карпентер повідомив, що Сполучені Штати виділять 50 млн дол на підтримку Нацгвардії і Держприкордонслужби України.
Нагадаємо, в 2016 р в кілька разів підвищено грошове забезпечення українських військовослужбовців. Бюджет на 2016 р дозволив забезпечити підвищення платні пересічного солдата в тилу майже в три рази – з 2 341 грн до 7 000 грн, а солдата-учасника АТО – в чотири рази (до 10 300 грн).
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас