У Tesla Model 3 не буде опції безкоштовної зарядки на станції Supercharger — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Tesla Model 3 не буде опції безкоштовної зарядки на станції Supercharger

Технології&Авто
1081
Однією з переваг, якою можуть скористатися власники автомобілів компанії Tesla, є безкоштовна зарядка на станціях Supercharger. Однак, як виявилося, для моделі Model 3 ця опція не передбачена. За словами власника компанії Елона Маска, власникам Model 3 за зарядку електромобіля доведеться платити.
Про це він повідомив на щорічних зборах акціонерів Tesla. «Безкоштовна зарядка, по суті, має свою ціну, — заявив Маск. — Цілком очевидно, що її довелося прибрати з вартості Model 3».
На відміну від «бюджетної» моделі Model 3, власники електромобілів Model S і Model X збережуть безкоштовний доступ до мережі зарядних станцій Supercharger, що налічує в США 632 пункти зарядки.
Ще одна модель компанії, яка не зможе користуватися безкоштовним доступом до зарядки, — Tesla Roadster. Її батареї не підтримують технологію швидкої зарядки.
Елон Маск не повідомив, в яку суму виллється власникам Model 3 зарядка на станції Supercharger в якості додаткової опції, але запропонував альтернативне рішення. «Найкраще, що можна зробити, це заряджати свій автомобіль там, де ви заряджаєте свій телефон: вдома і на роботі», — вважає Маск.
Немає сумнівів, повідомлення Маска стане неприємною несподіванкою для багатьох з 400 тисяч осіб, що оформили попереднє замовлення на Tesla Model 3.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас