У Facebook Messenger з'явилися розширені емодзі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Facebook Messenger з'явилися розширені емодзі

Технології&Авто
187
Емодзі в Facebook Messenger отримали новий дизайн і стали куди різноманітніші завдяки недавньому оновленню сервісу. Багато нових смайлів тепер підтримують вибір кольору шкіри – така можливість вже була присутня в додатку для iOS, але тепер її підтримка з’явиться і у всіх інших версіях месенджера. Також Facebook приділила більше уваги статевому рівності – жіночі емодзі тепер куди різноманітніше в плані професій і ролей. За словами компанії, її месенджер – це перша платформа, в якій з’явилися жіночі смайли, що зображують офіцера поліції, бігуна, пішохода, серфера і плавця.
Facebook також адаптувала свої нові емодзі під всі платформи, тому який би операційною системою ви не користувалися, ви завжди будете бачити саме ті смайли, які повинні бути в месенджері. Раніше деякі користувачі могли бачити емодзі Facebook Messenger, в той час як іншим показувалися стандартні смайли пристроїв.
За останній рік різні розробники не раз робили спроби зробити так, щоб емодзі більш правильно представляли сучасний світ і культуру. Першим кроком стала поява можливості вибирати колір шкіри для ряду смайлів. Пізніше Google всерйоз взялася за просування жіночих професійних смайлів. Тепер, коли Facebook вирішила значно доопрацювати емодзі на своїй платформі, ймовірно, і інші розробники почнуть схожим чином покращувати і свої сервіси.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас