УДЦР не може укласти договір з переможцем повторних конкурсних торгів із закупівлі послуги MNP (оновлено) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УДЦР не може укласти договір з переможцем повторних конкурсних торгів із закупівлі послуги MNP (оновлено)

Особисті фінанси
1385
2 червня 2016 року у Києві відбулося засідання Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України, на якому розглядалися скарги компаній «Діалінк» і «Т4В» до УДЦР щодо порушення державним підприємством «Український державний центр радіочастот» порядку проведення процедури закупівлі – «Код 62.01.1. Послуги щодо проектування та розробляння у сфері інформаційних технологій для прикладних завдань (Проектування, розроблення та впровадження Автоматизованої інформаційної системи «Централізована база даних перенесених номерів»)».
Коментуючи підсумки чергового засідання Антимонопольного комітету України по справі із закупівлі послуги з перенесення номерів мобільних телефонів (MNP) Голова Комітету з конкурсних торгів, виконавчий директор УДЦР Вадим Гулько повідомив, що Колегія АМКУ відмовила польській компанії «Т4В» у задоволенні скарги до УДЦР, а представники ТОВ «Діалінк» свою скаргу з цього ж питання відкликали.
«Я радий, що сьогодні Постійно діюча адміністративна колегія АМКУ врахувала наші доводи стосовно беззаперечного дотримання вимог законодавства та відмовила у задоволенні скарги польській компанії «Т4В» до Українського державного центру радіочастот. Приємною несподіванкою стало відкликання своєї скарги компанією «Діалінк», – зазначив Вадим Гулько.
Водночас, він звернув увагу на те, що не дивлячись на позитивне рішення Антимонопольного комітету України та поширення в ЗМІ інформації одного з державних уповноважених АМКУ щодо можливості підписання договору, УДЦР не може укласти договір з переможцем повторних конкурсних торгів із закупівлі послуги MNP, оскільки 1 червня ц.р. держпідприємство отримало постанову Державного виконавця щодо виконання ухвали Господарського суду міста Києва від 30 травня ц.р. про забезпечення позову одного з учасників шляхом заборони держпідприємству укладати Угоди з переможцем повторних конкурсних торгів.
Нагадаємо, 1 квітня ц.р. Комітет з конкурсних торгів УДЦР, виконуючи рішення Антимонопольного комітету України від 18 березня 2016 року, відмінив усі свої рішення, ухвалені після 25 січня 2016 року. Фактично це означало, що конкурс повертається на етап повторного оцінювання пропозицій учасників другого тендеру на запровадження послуги MNP в Україні.
21 квітня Комітет з конкурсних торгів УДЦР після проведення повторного оцінювання визнав новим переможцем компанію «Ес Ай Центр». Після цього 4 травня в Антимонопольний комітет України звернулися компанії «Діалінк» і «Т4В» зі скаргами на порушення порядку проведення процедури закупівлі послуги з впровадження MNP в Україні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас