У Windows 10 з'явиться можливість розблокування за допомогою смарт-годинників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 10 з'явиться можливість розблокування за допомогою смарт-годинників

Технології&Авто
308
Згідно з недавніми чутками, Apple може додати в нову OS X 10.12 можливість розблокувати Mac, використовуючи Touch ID на iPhone. Все ще невідомо, чи дійсно з’явиться така функція в новій версії, однак незалежно від цього Microsoft, схоже, планує крок у відповідь. На Computex 2016 компанія оголосила про те, що користувачі Windows 10 зможуть розблокувати свої ПК за допомогою переносних пристроїв. На презентації нововведення було продемонстровано на прикладі смарт-годинника Microsoft Band і браслета Bionym Nymi.
Ця функція стане частиною програми Windows Hello, розвитком якої займається зараз Microsoft. Тепер сторонні виробники зможуть створювати ношені пристрої, якими можна буде розблокувати ПК на Windows 10. Це також означає, що в першу чергу нововведення торкнеться майбутніх пристроїв, а нинішній власники смарт-годинники можуть отримати функцію тільки за умови поновлення.
Про терміни впровадження розблокування через пристрої, що носяться, поки не повідомляється. З чуток, підтримка функції з’явиться з оновленням на честь річниці Windows 10.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас