Apple почала досліджувати методи зарядки електрокарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple почала досліджувати методи зарядки електрокарів

Технології&Авто
516
Компанія Apple почала досліджувати методи зарядки електромобілів: це є ще одним підтвердженням того факту, що корпорація збирається випустити свій власний електрокар. Відповідно до звітів, Apple, «судячи з усього, закладає основу для інфраструктури», пов’язаної з роботою з електромобілями.
Повідомляється, що Apple зв’язалася з низкою компаній, що займаються зарядними станціями, щоб обговорити їхні «основні технології». Йдеться також, що купертінський гігант сфокусований на розробці автомобілів, а не тільки на організації зарядних станцій для своїх працівників. При цьому компанії, з якими Apple зв’язалася, поки ставляться до переговорів з великою обережністю, оскільки корпорація є їхнім потенційним конкурентом.
Подробиць щодо всього цього поки мало, але, згідно з низкою профілів в LinkedIn, компанія останнім часом найняла кілька інженерів, які раніше займалися технологіями зарядки автомобілів.
Чутки про те, що Apple працює над своїм автомобілем, ходять вже більше року. Про це говорили деякі дуже великі видання, на це натякали навіть топ-менеджери компанії. Також Apple стала активно наймати людей з досвідом роботи в автомобільній сфері.
Варто зазначити, що за останні кілька років компанія значно збільшила бюджет на дослідження і розробку, що натякає на створення чогось абсолютно нового. Однак, знаючи Apple, можна припустити і такий результат подій, в якому компанія залишить всі спроби випустити автомобіль. У будь-якому випадку, якщо вихід чогось подібного на ринок і відбудеться, то чекати цього доведеться ще кілька років.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас