У липні SpaceX знову спробує здійснити приземлення ракети Falcon 9 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У липні SpaceX знову спробує здійснити приземлення ракети Falcon 9

Технології&Авто
396
Національне управління США з повітроплавання і дослідження космічного простору США (NASA) оголосило дату наступного, дев’ятого за рахунком польоту вантажного корабля Dragon до Міжнародної космічної станції (МКС). Запуск ракети-носія Falcon 9 аерокосмічної компанії SpaceX з вантажним кораблем з бази ВПС США поблизу космодрому на мисі Канаверал у Флориді намічено на 16 липня.
Представник SpaceX підтвердив ресурсу The Verge, що компанія знову спробує здійснити посадку першої ступені Falcon 9 на мисі Канаверал. Це буде перша спроба здійснити посадку Falcon 9 на космодромі з моменту її успішного приземлення в грудні минулого року.
Цього разу корабель Dragon доставить на МКС вантаж із забезпеченням для екіпажу необхідним провіантом, а також апаратуру, включаючи «міжнародний адаптер». Він буде встановлений зовні МКС для виробництва стикування зі станцією кораблів Boeing CST-100 Starliner і пілотованих SpaceX Crew Dragon. Комерційні рейси космічних кораблів Boeing і SpaceX почнуться 2017 році. Попередня спроба доставити адаптер на МКС закінчилася невдачею через вибух ракети-носія компанії SpaceX в ході сьомої місії з доставки вантажу на станцію влітку минулого року.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас