Україна ще не пройшла нижню точку падіння, - міністр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна ще не пройшла нижню точку падіння, - міністр

Казна та Політика
5264
Міністр соціальної політики України Андрій Рева вважає, що незалежно від того, хто очолює уряд, ситуація в Україні буде погіршуватися до квітня-травня 2017 року.
“Можливості дуже великі, але ми нічого не обіцяємо. Ми розробили операційний план до кінця цього року, тому що, на моє глибоке переконання, аналізуючи ситуацію, в якій ми живемо, я вважаю, що ми нижню точку падіння ще не пройшли. Тобто об’єктивно ситуація буде ще погіршуватися, незалежно від того, хто буде в уряді ще, за моїми оцінками, десь до квітня-травня 2017 г. Коли у нас будуть реалізовані ті рішення, які уряд ухвалив щодо вирівнювання цін на природний газ, це означає , що у нас, за нашими розрахунками, буде ще близько мільйона домогосподарств, які потраплять під програму житлових субсидій. Це означає, що у інших теж кількість грошей – в їх кишені, в їхніх гаманцях – зменшиться. Тому розраховувати на те, що у нас до травня місяця наступного року буде істотне поліпшення соціально-економічної ситуації, не доводиться “, – заявив Рева.
Відзначимо, члени Кабміну Арсенія Яценюка неодноразово заявляли про те, що економіка України вже пройшла нижню точку падіння. 2016 рік, як неодноразово заявляли представники влади, вже повинен бути роком економічного зростання.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас