Sony патентує смарт-каблучку для управління електронікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony патентує смарт-каблучку для управління електронікою

Технології&Авто
444
На початку цього місяця в мережу потрапив патент компанії Sony, в якому описуються контактні лінзи з вбудованими камерами, яка дозволяє записувати все те, що бачить користувач. Схоже, що це не єдиний пристрій, що носиться, над яким працює японський гігант. У новій заявці на патент Sony, опублікованій американським агентством реєстрації патентів і товарних знаків, описується переносний пристрій, призначений для управління смартфонами і іншою електронікою.
Девайс виконаний у формі каблучки. Одягнувши його на палець, користувач зможе керувати різною технікою за допомогою жестів.
Відповідно до опису, всередині аксесуара встановлені різні сенсори, які відслідковують його положення і руху. У патенті згадується, що за допомогою кільця можна управляти відразу групою електронних приладів, що наочно демонструє малюнок нижче.
Відзначимо, що Sony не перша компанія на ринку, яка зацікавилася в даному форм-факторі пристроїв, що носяться. Більш того, на сьогоднішній день представлено безліч прототипів “розумних” каблучок, але готового комерційного продукту ми ще не бачили.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас