Dell готується розмістити облігації на $16 млрд, - WSJ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dell готується розмістити облігації на $16 млрд, - WSJ

Фондовий ринок
238
Американська Dell Inc. готується до розміщення облігацій, обсяг якого може стати одним з найбільших в корпоративній історії, пише газета The Wall Street Journal.
За інформацією джерел газети, Dell планує продати облігації із забезпеченням на суму $16 млрд або більше вже у вівторок.
Кошти від продажу бондів допоможуть Dell профінансувати операцію з купівлі EMC Corp. за $67 млрд, оголошену в жовтні минулого року.
Організатори випуску паперів узгоджують умови розміщення з потенційними інвесторами, зазначають джерела. Прибутковість десятирічних облігацій при розміщенні, за їхніми словами, може скласти близько 6,5% річних.
В цілому Dell може випустити шість траншів облігацій з термінами обігу від трьох років до 30 років з фіксованими процентними ставками, а також трирічні і п’ятирічні папери з плаваючою прибутковістю.
Згідно з даними Dealogic, розміщення облігацій на $16 млрд стане найзначнішим після продажу бондів Anheuser-Busch InBev NV на $ 46 млрд в січні 2016 року і займе 10-е місце серед найбільших розміщень в корпоративній історії.
Dell планує завершити угоду з купівлі EMC до кінця жовтня поточного року. Для цього їй потрібно отримати схвалення китайських регулюючих органів, а також акціонерів EMC. EMC проведе збори акціонерів, на яких буде піднято це питання, до липня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас