У Лондоні почали реєстрацію бажаючих протестувати безпілотний автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лондоні почали реєстрацію бажаючих протестувати безпілотний автомобіль

Технології&Авто
214
У Лондоні в даний час приступили до реєстрації всіх бажаючих взяти участь в першому в Англії тестуванні самокерованих автомобілів, яке почнеться в Грінвічі в цьому році.
Представники громадськості Великобританії отримають можливість в рамках проекту GATEway вартістю 8 млн фунтів стерлінгів проїхати на автономних автомобілях, їм буде запропоновано поділитися своїм досвідом, взяти участь в семінарах і обговорити майбутнє автоматизованих транспортних засобів.
«Перехід на автоматизовані транспортні засоби, ймовірно, є найбільш значною зміною в транспорті з часів заміни кінних екіпажів моторизованими транспортними засобами», – заявив професор Нік Рід (Nick Reed), директор компанії Transport Research Laboratory і технічний керівник проекту GATEway.
GATEway є одним з трьох проектів з розробки самокерованих автомобілів, що фінансуються британським інноваційним агентством Innovate UK. Експеримент включає тестування безпілотних маршрутних таксі, схожих на маршрутки ULTra Pod в аеропорту Хітроу, які будуть переміщатися серед пішоходів і велосипедистів в районі Грінвіч в Лондоні.
У наступному році в Лондоні почне випробування напівавтономних автомобілів концерн Volvo. В рамках проекту «Drive Me» сто сімей отримають можливість скористатися самокерованим транспортом для руху в столиці Великобританії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас