Microsoft працює над сервісом «цифрових спогадів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft працює над сервісом «цифрових спогадів»

Технології&Авто
351
Виданню ZDNet вдалося виявити в Мережі кілька вакансій студії Evoke Studio під проводом Microsoft, яка займається розробкою сервісу, сфокусованого на створення і шерінг «цифрових спогадів». Імовірно, Evoke Studio є підрозділом команди Windows Apps Studio, яка, в свою чергу, є частиною групи Microsoft по Windows і пристроїв.
Сервіс «цифрових спогадів» буде пов’язаний з тим, «як люди розповідають свої історії і зберігають свої спогади через фото і відео». У створенні сервісу Evoke Studio допомагатимуть підрозділи компанії з досліджень і хмарного сервісу OneDrive – працювати продукт буде «на всіх пристроях і ПК на Windows». Передбачається, що в майбутньому сервіс стане доступний і для власників окулярів доповненої реальності HoloLens.
Новий сервіс компанії буде використовувати можливості машинного навчання і технології збору даних – так говориться в описі до однієї з вакансій. Там же йдеться, що сервіс здатний буде вміщати в себе «мільярди об’єктів».
В одній з вакансій також згадується ім’я Кудо Цуноди (Kudo Tsunoda), колишнього креативного директора Kinect. Раніше він очолював кілька проектів для Xbox, після чого був призначений на посаду голови Windows Apps Studio. При цьому важливо відзначити, що остання спрямована на створення додатків, які повинні використовувати можливості інших програм і продуктів Microsoft.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас