Samsung патентує смарт-годинник з вбудованим проектором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung патентує смарт-годинник з вбудованим проектором

Технології&Авто
376
Компанія Samsung шукає новий спосіб взаємодії з “розумними” годинниками. Про це йдеться в одному з патентів, який опублікувало американське бюро реєстрації патентів і товарних знаків.
У документі описуються смарт-годинник з вбудованим проектором, який проеціює частину інтерфейсу на руку користувача або інші предмети. Спеціальна камера при цьому відстежує рухи пальців користувача, коли він торкається проеційованої картинки. Патент супроводжується великою кількістю зображень, що демонструють можливості такого методу введення.
Набір тексту або цифр на збільшеної проекції здається найпростішим способом використання цієї технології. Також на руку можуть виводитися додаткові меню в додатках або інша інформація.
Найбільш цікаво виглядає ідея взаємодії з іншими пристроями. Наприклад, екран може проектуватися на вхідні двері з електронним замком для введення пін-коду.
Також в патенті описується ще один метод введення за допомогою окулярів віртуальної або доповненої реальності. За допомогою такого пристрою користувач може бачити графічний інтерфейс прямо поверх об’єктів реального світу і взаємодіяти з ними.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас