Україні потрібна деофшоризація, яка буде усувати проблеми, - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні потрібна деофшоризація, яка буде усувати проблеми, - думка

Казна та Політика
323
Деофшоризація пов’язана з усуненням не причин, не наслідків проблем, а з усуненням самої проблеми Україні потрібна. Про це в ході запису економічного подкасту на тему “Панамський скандал” і його можливі наслідки для України” на порталі Finance.UA розповів Станіслав Дубко, директор “Українського кредитно-рейтингового агентства”.
“Якщо будуть вирішуватися проблеми з судовою системою, якщо у інвесторів з’явиться відчуття що в Україні можна намагатися розраховувати на справедливий суд з економічних питань в тому числі, якщо краще запрацює антимонопольне законодавство, в такому випадку така деофшоризація нам потрібна”, – вважає він.
Україні точно не потрібна деофшоризація, яка полягатиме в тому, щоб будувати додаткові адміністративні бар’єри і в наказовому порядку забороняти користуватися офшорами, до того ж намагатися впроваджувати нові бар’єри, вважає Станіслав Дубко.
В умовах дуже низької інвестиційної привабливості України може абсолютно відвернути тих інвесторів, які не дивлячись на наявні ризики все-таки готові інвестувати і готові реалізовувати проекти, і в тому числі готові для цього приносити якісь капітали з-за кордону.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас