Призначено представника президента в Кабміні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Призначено представника президента в Кабміні

Казна та Політика
465
Петро Порошенко своїм указом призначив першого заступника глави адміністрації президента України (АПУ) Віталія Ковальчука представником президента в Кабінеті міністрів.
“Призначити Ковальчука Віталія Анатолійовича – першого заступника глави адміністрації президента України – представником президента України в Кабінеті міністрів України”, – йдеться в тексті указу №204 / 2016, оприлюдненому на сайті глави Української держави в середу.
Раніше в цей день політолог Вадим Карасьов, який з посиланням на власні джерела повідомив про ймовірність такого кадрового рішення П.Порошенко, висловив переконання: “По суті, президент підсилює реформатора-стратега Бальцеровича технократом-практиком Ковальчуком”.
Як повідомлялося, П.Порошенко 22 квітня призначив одного з успішних архітекторів польських реформ Лєшека Бальцеровича представником президента в Кабінеті міністрів України. За інформацією прес-служби глави Української держави, П.Порошенко разом з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом провів зустріч з Л.Бальцеровичем і колишнім віце-прем’єр-міністром і екс-міністром фінансів Словаччини Іваном Міклошем.
Як повідомлялося, В.Ковальчук (23 травня 1969 року.) був народним депутатом Верховної Ради України VII і VIII скликань. До призначення першим заступником голови АПУ 26 грудня 2014 року перебував на посаді заступника голови парламентської фракції “Блок Петра Порошенка”. На президентських виборах 2014 року очолював штаб П.Порошенка. На посаді першого заступника голови адміністрації президента відповідає за регіональну політику.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас