Львівська митниця зібрала 100 млн гривень на розвиток інфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська митниця зібрала 100 млн гривень на розвиток інфраструктури

Казна та Політика
237
Львівська митниця зібрала 100 млн гривень на розвиток інфраструктури. Про це йдеться в повідомленні Державної фіскальної служби по посиланням на голову ДФС Романа Насірова, передають Українськi Новини.
“Щодо Львівської області, за підсумками січня – квітня поточного року перевиконання доведеного індикативного показника доходів бюджету дозволить залучити понад 100 млн гривень на поточний ремонт автомобільних доріг”, – зазначив Насіров.
За його словами, за підсумками вересня – грудня 2015 тільки у Львівській області перевиконання індикативного показника доходів бюджету склало понад 600 млн гривень, що дозволило залучити 312,3 мон гривень на ремонт доріг.
З цих коштів розпочато ремонт трьох доріг державного значення “Львів – Радехів – Луцьк” (Н-17), ділянки траси “Київ – Чоп” (М-06) та ремонт дороги “Сколе – Славське” (Т-14-24).
Крім того, за рахунок коштів від перевиконання митних платежів вже в 2016 році у Львівській області заплановано ремонт доріг “Броди – Червоноград”, “Куровичі – Рогатин”, “Львів – Самбір – Ужгород” і “Львів – Радехів – Луцьк”.
На це протягом року планують отримати близько 680 млн гривень.
Як повідомлялося, Державна фіскальна служба констатує надходження 157,5 млрд гривень податків до державного бюджету в січні-квітні поточного року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас