Рюкзак з вбудованим акумулятором і сонячними батареями підкорив Kickstarter (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рюкзак з вбудованим акумулятором і сонячними батареями підкорив Kickstarter (відео)

Технології&Авто
1410
У зв’язку з невеликим часом автономної роботи сучасних смартфонів, портативні зарядні пристрої користуються великою популярністю. Взявши з собою такий гаджет, користувач може бути впевнений, що не залишиться без зв’язку в потрібний момент. А щоб ще більше спростити життя активним власникам смартфонів був створений Lifepack, рюкзак з вбудованим акумулятором і сонячними батареями. Таке рішення дозволить зарядити iPhone 6 до 12 разів.
Усередині Lifepack знаходяться чотири приховані відділи, в які можна заховати смартфон і цінні речі. В одному з відділів знаходиться USB-порт для зарядки пристроїв. Спеціально для тих, хто часто упускає речі, внизу Lifepack заповнений повітрям, захищаючи його вміст від падінь. Новинка також захищена від попадання води і має вбудований замок, який захистить портфель від крадіжки, а замком можна відкривати пляшки.
Проект майже набрав $700 тис.на Kickstarter, що набагато більше необхідної для початку виробництва суми. Під час кампанії по збору коштів Lifepack був доступний за $169, але його звичайна ціна становить $249, а перші відвантаження почнуться вже в жовтні.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас