Новий міністр фінансів оголосив, з ким має намір працювати зі старої команди, і кого приведе до Мінфіну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий міністр фінансів оголосив, з ким має намір працювати зі старої команди, і кого приведе до Мінфіну

Казна та Політика
679
“Важливий день. Подаю в апарат Кабміну кандидатури моїх заступників. Це Яна Бугримова, Юрій Буца, Світлана Воробей, Оксана Маркарова, Євген Капінус і Сергій Марченко”, – написав він у своєму блозі в Facebook в п’ятницю вранці.
“Ці люди мають гарну репутацію в економічному середовищі, сподіваюся, вже сьогодні ми почнемо працювати по повній”, – додав глава Данилюк.
В даний час у міністра чотири заступники: крім керівника апарату Оксани Маркарової це також Роман Качур, Олена Макеєва та Артем Шевальов, і двоє останніх раніше вже заявили про рішення піти у відставку.
Яна Бугримова і Сергій Марченко працювали під керівництвом Олександра Данилюка в Координаційному центрі (КЦ) по впровадженню економічних реформ при президенті України, спеціалізуючись відповідно на темах енергетики, енергоефективності та ЖКГ та житлової політики і державних фінансів і співпраці з МФО.
Юрій Буца є членом Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, Євген Капінус – керівником Головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента України, а Світлана Воробей працювала в Мінфіні начальником управління організації та аналізу інформації, начальником відділу місцевих податків, зборів та інших питань оподаткування, заступником директора департаменту адміністрування платежів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас