"Клуб сиру" і Вінницький молочний завод "Рошен" отримали дозвіл на експорт молочної продукції в ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Клуб сиру" і Вінницький молочний завод "Рошен" отримали дозвіл на експорт молочної продукції в ЄС

Аграрний ринок
2125
Дозвіл експортувати молочну продукцію в Європейський союз отримали ще дві українські компанії – “Клуб Сиру” (Канів Черкаської обл.) та ПАТ “Вінницький молочний завод” Рошен “.
“Українські підприємства все активніше завойовують ринки держав-членів ЄС. Ще дві компанії – “Клуб сиру” і Вінницький молочний завод Roshen – отримали право на експорт молочної продукції на ринок ЄС”, – написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська.
За її словами, після введення вільної торгівлі з ЄС все більше підприємств і виробників виходять на ринок ЄС. Зокрема, група компаній “Молочний альянс” першою серед молочних компаній України почала експортувати в ЄС.
Українські виробники також наростили в 2015 році експорт в ЄС ягід. Лідерами зі зростання експорту стали малина (зростання на 90%), суниця (на 65%) і лохина (на 64%).
Як повідомлялося, в січні 2016 року дозвіл на поставки молочної продукції в ЄС отримали компанії “Люстдорф”, “Молочний дім”, Яготинський маслозавод, “Лакталіс-Миколаїв”, “Гадячсир”, ПП “Рось” філія “Роменський молочний комбінат”, Золотоніський маслоробний комбінат, ПП “КФ “Прометей”, філія “Менський сир”, Львівський холодокомбінат, Житомирський маслозавод.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас