Tesla запустила в Європі мережу Destination Charging зі 150 зарядних станцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla запустила в Європі мережу Destination Charging зі 150 зарядних станцій

Технології&Авто
560
Tesla оголосила про запуск в 14 країнах Європи мережі Destination Charging зі 150 зарядних станцій.
До кінця 2017 року компанія Tesla планує подвоїти мережу зарядних станцій Supercharger, що використовуються для зарядки акумуляторних батарей її електромобілів.
Компанія розраховує надалі мати 1200 станцій і 7000 індивідуальних зарядних пристроїв, що розміщені по всій Північній Америці, Європі та Азії. Це дозволить власникам електромобілів переміщатися без побоювання залишитися з розрядженими акумуляторами посеред дороги.
Зарядні станції мережі Destination Charging поповнюють енергією батареї повільніше, ніж Supercharger. За одну годину зарядки за допомогою Destination Charging електромобіль додає 58 миль пробігу (93 км), в той час як години зарядки за допомогою Supercharger достатньо для подолання відстані в 274 км. З іншого боку, встановлення станції Destination Charging обходиться дешевше. До того ж Tesla стверджує, що прагне встановлювати їх у місцях, де люди схильні залишатися протягом більш тривалого періоду часу.
На даний момент тільки моделі Tesla Model S і Model X сумісні зі станціями мережі Destination Charging. Як і у випадку з Supercharger, зарядка за допомогою Destination Charging проводиться безкоштовно.
Крім Європи, Tesla вже встановила 2605 пунктів зарядки в рамках програми Destination Charging, включаючи 1889 штук в США.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас