"Київстар" запустив єдиний тариф для роумінгу, послуга підключається автоматично — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" запустив єдиний тариф для роумінгу, послуга підключається автоматично

Особисті фінанси
4868
Починаючи з 27 квітня, тобто з сьогоднішнього дня, оператор зв’язку “Київстар” переводить всіх абонентів на єдині роумінгові тарифи (як для дзвінків всередині країни роумінгу, так і для дзвінків з роумінгу в Україні). Тарифи діють для препейду і контракту, але не для корпоративних абонентів.
Важливо уточнити: раніше, щоб користуватися зв’язком за кордоном, абоненти повинні були активувати цю послугу, тепер вона підключається автоматично, коли телефон реєструється в мережі.
Ціни на пакети голосового зв’язку, інтернету тощо можна перевірити в таблиці нижче (інші країни можна перевіряти на сайті компанії):
Принципи тарифікації: обсяг хвилин і СБ надається на один день, до 23:59 по Києву, перевіряти обсяг використаних даних можна за номером * 106 * 1 * 2 #. Пакетні хвилини вважаються в першу секунду дзвінка. Довідку про роумінг можна запитувати за номером * 105 * 466 # або в Viber за номером 067 0000 466.
Приклад розрахунку вартості роумінгу, який наводять в компанії: для поїздки в Італію на п’ять днів доведеться заплатити 165 грн – з розрахунком підключення пакету дзвінків на українські та італійські номери по 15 хв щодня (30 грн х 2) і дзвінків в перші два дні, і переписку по email + фото в соцмережах в пакеті 100 МБ щодня залишилися три дні (35 грн х 3).
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас