"Круглий Petcube": Розробники називають PlayDate першим в світі розумним м'ячем з вбудованою камерою для домашніх вихованців (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Круглий Petcube": Розробники називають PlayDate першим в світі розумним м'ячем з вбудованою камерою для домашніх вихованців (відео)

Технології&Авто
259
Орієнтуючись на власників домашніх тварин, команда з трьох розробників, включаючи собаку, вийшла на майданчик Indiegogo, плануючи зібрати не менше $ 60 тис. На випуск пристрою PlayDate, яке самі вони називають першим в світі м’ячем з вбудованою камерою для домашніх вихованців.
По суті, це кругла варіація Petcube. На момент написання цих рядків на випуск PlayDate вже зібрано понад $ 163 тис. – Майже в три рази більше спочатку наміченої суми.
Як і Petcube, пристрій PlayDate має вбудовану камеру, яка дозволяє віддалено спостерігати за домашніми вихованцями. Більш того, використовуючи можливості супутнього мобільного застосування і смартфона, можна дистанційно керувати гаджетом. Додаток пропонується безкоштовно і доступний у версіях для iOS і Android.
На жаль, технічних характеристики пристрою розробники не приводять. Зате є відеоролик, де розробники розповідають і показують гаджет в дії.
Мінімальний внесок, який дає право на отримання пристрій, спочатку дорівнював $ 129, але ці лоти швидко закінчилися. Зараз мінімальний лот коштує $ 149, що істотно нижче передбачуваної ціни PlayDate в $ 249 після надходження в роздрібний продаж. Початок поставок перших інтерактивних м’ячиків-камер намічено на грудень цього року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас