Послуга: Заявка онлайн на депозит/кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послуга: Заявка онлайн на депозит/кредит

Кредит&Депозит
301
Опис послуги ЗАЯВКА онайлн Депозит/Кредит
1. Заповнена Заявка на кредит/депозит відправляється в Банк із зазначенням всіх деталей, які були обрані відправником (назва програми, термін, відсоткова ставка, сума і т.п.).
2. Заявки проходять премодерацію:
У разі відсутності необхідних даних або якщо Заявка містить недостовірну, або неактуальну інформацію, вона може бути відхилена співробітником компанії “Інфінсервіс” Finance.UA без передачі інформації в Банк.
3. Співробітник компанії “Інфінсервіс” Finance.UA може передзвонити за вказаним в заявці номером телефону для уточнення/перевірки актуальності даних.
4. Заявка, що пройшла премодерацію перенаправляється співробітнику Банку відповідного підрозділу.
5. Заявки, відправлені в Банк, обробляються протягом 8 робочих годин. Це час, протягом якого представник банку повинен зв’язатися з відправником заявки.
6. У разі відсутності дзвінка від представника Банку протягом 8 робочих годин, просимо відправника Заявки повідомити про це співробітнику компанії “Інфінсервіс” Finance.UA http://finance.ua/ru/feedback
7. Співробітник “Інфінсервіс” Finance.UA може зателефонувати за вказаним в заявці номером телефону з метою з’ясування інформації про те, чи телефонував представник Банку відправнику Заявки і в які терміни.

Обробка персональних даних
Суть сервісу:
Відвідувачі розділів Кредити та Депозити мають можливість отримати кредит або відкрити депозит за допомогою сервісу “Заявки фізосіб на кредит/депозит”.Для цього необхідно у спливаючому вікні, напроти пропозиції банку по кредиту або депозиту заповнити необхідні поля.Заповнена заявка у вигляді електронного повідомлення автоматично відправляється менеджеру по роботі з банками. Менеджер перевіряє коректність заповнення заявки, при необхідності може уточнювати її в телефонному режимі. Отриману інформацію менеджер пересилає представнику банку.
Для надання даного сервісу ПрАТ “Інфінсеріс”, за допомогою порталу FINANCE.UA, збирає, зберігає, обробляє, адаптує, змінює, відновлює, використовує, знеособлює, знищує, а також передає третім особам (банкам) Ваші персональні дані.
Персональні дані передаються лише в тому випадку, якщо треті особи (банки) гарантують обробку отриманих даних відповідно до закону “Про захист персональних даних” і згоди суб’єкта на обробку персональних даних.
Обробляються наступні персональні дані:
ПІБ;
номер контактного телефону;
електронна адреса;
інші персональні дані, які будуть зазначені користувачем.
Зібрані дані будуть оброблятися у базі персональних даних користувачів послуг ПрАТ “Інфінсервіс”.
ПрАТ “Інфінсервіс” є власником і розпорядником даної бази.
Не давши згоду на обробку зазначених даних, Ви не зможете скористатися даним сервісом.
Термін зберігання отриманих даних – до 2 місяців від моменту формування заявки. По закінченню вказаного терміну персональні дані видаляються без можливості відновлення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас