"Харківміськгаз" в 2016 році інвестує в газову мережу регіону понад 104 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Харківміськгаз" в 2016 році інвестує в газову мережу регіону понад 104 млн гривень

Енергетика
133
У плані розвитку ПАТ “Харківміськгаз” на 2016 рік визначено три основних напрямки робіт: заміна зношених та аварійних газопроводів, заміна газорегулюючого обладнання і установка лічильників газу.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
Серед трьох важливих напрямків для інвестицій в цьому році особлива увага буде приділена встановленню безкоштовних лічильників газу. На це передбачено в плані розвитку більш 99,1 млн грн, з них більша частина цих коштів буде витрачена на закупівлю і установку саме будинкових лічильників газу. До кінця 2016 року підприємство має намір встановити 2,8 тис. будинкових лічильників газу і більше 24 тис.індивідуальних.
За даними прес-служби, щорічно підприємство стикається з проблемою зношеності газопроводів, вони стають старими, в місті Харкові більше 45% газопроводів, яким більше 40 років. І саме ці газопроводи потребують першочергового ремонту та заміни. “З закладених обсягів фінансування в плані розвитку ми не можемо вирішити всіх проблем, однак це той мінімум, який дозволить підтримувати газорозподільну систему в робочому стані”, -зазначила заступник голови правління-головний інженер Яна Шувалова.
Також з метою зменшення понаднормових втрат планом передбачено заміна роторних лічильників на мембранні в кількості 154 шт. на суму 215 тис.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас