Дороги в столиці планується ремонтувати виключно вночі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дороги в столиці планується ремонтувати виключно вночі

Казна та Політика
619
Дороги в столиці будуть ремонтуватися виключно вночі, повідомив заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.
Як повідомила прес-служба Київради, В.Прокопів анонсував відповідний проект рішення.
Він зазначив, що на сайті Київради була зареєстрована електронна петиція, яка пропонує працювати дорожникам виключно в нічний час доби, але протягом трьох місяців вона не набрала достатньої кількості голосів. Секретар Київради зазначив, що ця ініціатива буде розглядатися як звернення громадян, а особисто він вже розробляє відповідний проект рішення.
“Будь-яка робота повинна проводитися відповідно до здоровому глузду. І ситуація, коли ремонтується дорога в годину пік, о восьмій ранку, коли всі їдуть на роботу, на моє переконання, це суперечить здоровому глузду. Тому ми вже дали рекомендації Департаменту транспортної інфраструктури щодо можливості здійснення таких робіт з 9 вечора до 7 ранку. Тому сподіваюся, що найближчим часом ми не побачимо в столиці пробок через ремонтних робіт “, – зазначив В.Прокопів.
За його словами, зараз розробляються зміни до відповідних нормативних документів, і напрацьовується проект рішення. Він анонсував, що міська влада має намір перетворювати актуальні звернення громадян, які не набрали достатньої кількості голосів, в проекти рішень заради комфорту киян.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас