Ківа прокоментував рішення глави Нацполіції відправити його у відставку, і назвав свої умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ківа прокоментував рішення глави Нацполіції відправити його у відставку, і назвав свої умови

Казна та Політика
1411
Начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа вважає, що глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе давно шукає привід його звільнити.
“Це її право. Вона це робить з грудня місяця”, – заявив Ківа в коментарі телеканалу “Еспрессо.TV”.
Він зазначив, що звинувачуючи його в некоректних висловлюваннях щодо учасників бойових дій, Деканоїдзе просто шукає привід. “Знаєте що, нехай вона не перекручує по тій простій причині, що більше, ніж я, мало хто зробив для АТОшників. Можливо, міністр. АТОшники у мене працюють, за АТОшниками я завжди стежу. Я дуже багато приділяю уваги АТОшникам. Вона хоче знайти привід? “ – Заявив Ківа.
Він підкреслив, що погодиться на відставку тільки, якщо “буде поставлено завдання міністром внутрішніх справ”. “Для мене це буде догма”, – сказав Ківа.
У той же час він не став відповідати на питання з приводу переатестації.
Як повідомлялося, 22 квітня глава Нацполіції Деканоїдзе заявила, що ініціює звільнення начальника департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ківи в зв’язку з некоректними висловлюваннями на адресу українських бійців. “Я подаю документи на звільнення Ківи і дуже сподіваюся, що міністр підтримає, тому що його слова, особливо про АТОшників, – це неприйнятно”, – сказала вона.
У березні 2016 року прес-служба Нацполіції анонсувала на 1 квітня проведення психологічного тестування MIDOT Ківи. Тестування повинне було проходити в приміщенні Центру рекрутингу Національної поліції України в Києві. Однак Ківа не прийшов на психологічне тестування, так як, за його словами, знаходиться у відрядженні в Хмельницькій області, де проводив лекцію для студентів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас