Київенерго: Борг киян за світло перевалив за 800 мільйонів (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київенерго: Борг киян за світло перевалив за 800 мільйонів (інфографіка)

Особисті фінанси
1028
Заборгованість киян за електроенергію у І кварталі 2016 року зросла на 180 мільйонів гривень і на 1 квітня склала 802,4 мільйона гривень.
Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Київенерго”.
Відзначається, що у 2016 році приріст заборгованості продемонстрували майже всі категорії споживачів, крім підприємств, які обслуговують житловий фонд столиці (ЖЕО).
“Найбільший приріст заборгованості у І кварталі мали підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності (зокрема, КП “АК “Київводоканал”) та населення. Сумарно заборгованість цих категорій споживачів збільшилась до 528,4 мільйона гривень”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що борг “Київводоканалу” досяг 262,6 мільйона гривень. Борг населення зріс до 221,2 мільйона гривень.
“Найгірші розрахунки за спожиту електроенергію продемонстрували споживачі Дарницького, Деснянського та Солом’янського районів. Станом на 1 квітня заборгованість мешканців згаданих районів становила 32,8 мільйона, 25,3 мільйона та 24,8 мільйона гривень відповідно”, – йдеться в повідомленні.
Компанія закликає киян не накопичувати борги за електроенергію та уважно застосовувати тариф від Національного регулятора.
“Від своєчасної оплати рахунків за електроенергію безпосередньо залежить модернізація електричних мереж й електричного обладнання столиці та як результат – якість надання послуг з електропостачання”, – підсумували у “Київенерго”.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас