ЗМІ: Розробка автомобіля Apple ведеться в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Розробка автомобіля Apple ведеться в Німеччині

Технології&Авто
507
За повідомленням німецького видання Frankfurter Allgemeine Zeitung, в Німеччині повним ходом йде розробка автомобіля Apple. Розробкою нібито займається секретний науково-дослідний підрозділ компанії в цій країні.
Посилаючись на власні джерела, знайомі з положенням справ, видання пише, що команда складається з 15-20 «інтелектуалів-реформаторів», в число яких входять інженери, а також фахівці з апаратного забезпечення, ПО і продажу. Цікаво, що команда складається з молодих фахівців в галузі автомобілебудування, яким попередні роботодавці нібито не дали розкрити потенціал. Простіше кажучи, автомобіль Apple розробляє купка мілленіалів.
На жаль, подробиць щодо самого автомобіля, який в даний час фігурує під кодовою назвою iCar, поки занадто мало. Його потенційний вихід на ринок очікується в 2019-2020 роках (ці ж терміни називають інші джерела). Причому для просування власного автомобіля Apple може використовувати модель так званих прямих продажів – реалізація продукції на замовлення покупців – і спеціальні програми прокату.
Мабуть, відомості щодо участі німецького постачальника запчастин для автомобілів Magna в створенні iCar (умовна назва) є найбільш цікавими.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас