Google продемонструвала створення творів мистецтв у віртуальній реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google продемонструвала створення творів мистецтв у віртуальній реальності

Технології&Авто
372
Компанія Google на протязі деякого часу активно демонструвала свою технологію малювання в тривимірному просторі Tilt Brush на окулярах віртуальної реальності HTC Vive. Тепер же Google за допомогою декількох знаменитих художників збирається надати доступ до технології більш широкому загалу.
Virtual Art Sessions – це новий проект для VR-окулярів, який дозволить поглянути на процес створення віртуальний творів мистецтв з перспективи художника.
Проект включає в себе сімох людей: вуличних художників під псевдонімами Sheryo і Yok, ілюстратора Крістофа Неймона (Christoph Niemann), скульптора Андреа Бласіча (Andrea Blasich), модного ілюстратора Кеті Роджерс (Katie Rodgers), художника-інсталятора Шена Юн О (Seung Yul Oh ) і дизайнера автомобілів Гаральда Белкера (Harald Belker). Всі вони разом з Google працювали над створенням віртуальних творів мистецтва за допомогою Tilt Brush. На результати їх роботи можна подивитися за допомогою браузера Chrome. На весь процес створення робіт можна дивитися з декількох кутів.
Tilt Brush на даний момент вважається одним з додатків, здатних виразити справжній потенціал віртуальної реальності. Комбінування цієї технології з колективною роботою висококваліфікованих фахівців, безсумнівно, допоможе зробити VR-технології ще краще.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас