Латвійський PrivatBank знайшов главу в JPMorgan — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Латвійський PrivatBank знайшов главу в JPMorgan

Фондовий ринок
465
Головою правління латвійського AS PrivatBank призначений колишній executive director британського підрозділу JPMorgan Олександр Кукіч.
Призначення європейського фінансиста на посаду голови правління AS PrivatBank погоджено Комісією ринку фінансів і капіталу Латвії.
«Банківська група Приватбанку відома в світі своїми інноваціями, і познайомившись ближче з роботою банку, я був вражений його унікальними технологіями, багато з яких випереджають розробки іменитих світових грандів, – заявив новий глава правління PrivatBank Олександр Кукіч. – Ці технології будуть затребувані насамперед європейським ринком, і я впевнений, що банк стане одним з провідних в напрямку цифрового банкінгу і зручних сервісів для жителів Латвії та ЄС ».
Прес-служба ПриватБанку відзначає, що призначення новим головою правління PrivatBank банкіра з багаторічним досвідом роботи в одному з найбільших міжнародних банків JPMorgan дозволить банку вдосконалювати процедури AML і compliance, враховуючи досвід кращих практик американських банків.
Згідно з даними Асоціації комерційних банків Латвії, PrivatBank займає 9-е місце серед всіх латвійських банків за розміром капіталу та резервів.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас