Саакашвілі обговорив з Порошенком і Гройсманом створення нової митниці в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі обговорив з Порошенком і Гройсманом створення нової митниці в Одесі

Казна та Політика
874
Президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман та голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі обговорили створення і функціонування нової митниці в Одеській області.
“Ми обговорили можливість завершення будівництва і початок функціонування нової Одеської митниці, де вже тільки через технології і завдяки новим співробітникам, набраними за конкурсом і забезпеченим високою зарплатою, різко прискориться процес і стане неможливо брати хабарі”, – написав Міхеіл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook в середу.
За його словами, з президентом і прем’єром він також обговорив питання прискорення будівництва доріг, кадрові питання прокуратури, Служби безпеки України та Державної фіскальної служби.
“Я ще раз підняв питання змін в актах Кабміну, щоб розігнати “горіхову мафію”, сильно полегшити життя виноробам і в цілому припинити заганяти економіку в тінь”, – написав глава Одеської облдержадміністрації.
Саакашвілі додав, що прем’єр-міністр попросив кілька днів, щоб подати свої пропозиції.
“У суботу я повинен отримати остаточні відповіді, і повідомлю про них і жителям Одеської області, і громадськості в цілому”, – написав він.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас